Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÚT A MENNYORSZÁGBA

                                    ÚT  A MENNYORSZÁGBA

heaven-7-1000x600.jpg

EZT  A FEJEZETET NEM VÉLETLENÜL HOZTAM LÉTRE.

EGY OLYAN SUGALATRA, AKI NEM MÁS MINT SZENT PÉTER. Ő nagyon a szívén viseli az emberek tudatát, gondolkodássát, és azt szeretné ha az emebriség egy kicsit kizökenne a földi világból.Hisz az itt eltöltött idő jóval kevesebb, mit az Égivilágban eltöltött idő.Van olyan ember AKi egy kicsit tart  tőle, de csak azok AKik em ismerik, mert az ismeretlentől félnek.De nincs mitől tartani, mert a mennyei világ csodálatos.Szerintem nincs olyan ember Aki ne ismerné Szent Péter személyiségét, jóságát, szeretetét, feladatait.

292838_521614510_big.jpg

A küldetés célja, hogy be tekintést nyerjenek az emberek a Mennyei világba, annak működésébe, tisztaságaiba….Rengeteg mindet tapasztaltam már a 18 év alatt, de főleg azt hogy a menyei világ egy teljesen más szemlélet, életstílus. Itt mindenki boldog, kiegyensúlyozott eszméletlen nagy szeretett van minden lakosában. Egy valamit még pluszban azért kiemelnék, amit talán nem is gondoltok.

MINDEN MÁSKÉP MÜKÖDIK, MINT ITT A FÖLDÖN. SOKKAL EGYSZERÜBBEN LÁTJÁK E VILÁG DOLGAIT, MI VAGYUNK AZOK AKIK A FÖLDI ÉLET DOLGAIT TÚL KOMBINÁLJUK, ÉS  EZZEL A GONDOLOKDÁS MODDAL MEG AKADÁLYOZZUK SAJÁT BOLDOGULÁSUNKAT.

A mennyei út megismerése hamarosan elindul, bárki rész vehet benne, Aki hisz e világban, és a benne lakóiban. Ez egy séta lesz, amin egy teljesen ellazult állapotban nem csak hogy megismered, hanem akár Angyali érintésben, és a Menyek világának látásában is részt tudsz enni. A mennyei úton lehetőség nyílik sérelmek feloldásában, érzelmi blokkok oldásában, kérdések feltevésére-megválaszolására, áldás kérésére. Aki szeretne ezeken a napokon részt venni kérem jelezze előre.

A következő időpont, 2018. 03.20

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Facebook

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 66342
Hónap: 1440
Nap: 42