Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karmikus kapcsolatok

1325813620-2901-boomerang2-f.jpg

 Minden gondolat, szó vagy cselekvés egy bizonyos rezgésnek felel meg az Univerzumban. Így tehát minden tettünk valamilyen következményt von maga után. Ha képesek vagyunk ezt a tényt integrálni, akkor megtalálhatjuk az utat a fejlődés felé, a környezetünkkel való kiegyensúlyozott és harmonikus élet felé.

A karma lényege: a lelkek közti adósság, ami sérülésekből jött létre.

Negatív érzelmeket, kötödéseket, meg nem bocsájtásokat.... tárol a lélek információs lenyomatként.

Mivel ez 2 vagy van amikor akár több lélek között jött létre, így csak is ők tudják a karmát  egymás között feloldani!

Egyetlen egy  külsős ember sem képes a másik karmáját eltörölni, lemosni...

A feloldáshoz nem  kell egész életet rá szánni!  Az Akasha krónikában nem csak a  karmikus érzelmek találhatók meg, hanem azt az időpont is amikor eltávolodhatsz a karmát okozó személytől. Ez nem más mint a karma feloldási időpont. Létezik egy Égi karmikus bizottság , Akiktől azért lehet segítséget kérni a feloldáshoz.

Tehát nem mindegy, hogyan élsz, és mit cselekszel másokkal!

Ez a múltra, a jelenre és a jövőre is vonatkozik.

lepcso_egi_fennyel_hullamzo_vizzel_mozgo.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minthogy ebben a kozmoszban nincs véletlen, az is törvényszerű, hogy milyen partnerrel találkozom. Ezt a találkozást szabadon választom annak érdekében, hogy bizonyos tanulási folyamatot tovább vigyek, melyet korábbi inkarnációimban megkezdtem.

Valamennyien tudatosan vagy öntudatlanul az elveszített egység felé törekszünk, melynek elvesztése különösen fájdalmasan érint bennünket ebben a duális világban.

A társkapcsolat értelme ennél fogva mindig az egymással és egymástól való tanulás, hogy végül a vágyott egységet felfedezzük önmagunkban.

Az egymással karmikus kapcsolatban álló emberek tehát nemcsak “a számlájukat tudják egymással rendezni”, hanem ezzel egyidejűleg lehetőséget is adnak egymásnak a gyors szellemi növekedésre. Ajánlatos volna tehát ezeket a lehetőségeket tudatosan kihasználni.

karma.jpg

 

A karmikus kapcsolat nem csak pároknál található meg!

Van amikor szülő-gyerek, testvérek, barátok között látható.

Ilyen esetek, amikor az előző életben a szülő gyermek között olyan érzelmi viharok voltak amit az egyik fél nem tudott megemészteni, vagy nem töltötte be a szerepét. Amikor a szülő születik le gyermekként, azt vesszük észre, hogy a gyermek akar minket tanítani, és szinte oktatásként viselkedik velünk.Fölényes, és parancsolgató. Nehezen bírunk vele, és sajnos nézet eltérések alakulnak ki.

A testvéri vagy baráti eseteknél nagy részben árulások, becsapások, halál esetek láthatok. Ebben az esetben, az adósnak emelő segítséget kell nyújtani.Általában akkor lép be az életünkben amikor mélyen vagyunk, és a legnagyobb segítségre van szükségünk.Soha nem 1-2 alakalomra szólnak ezek a találkozások, barátságok.

De találhatók különleges egyedi esetek is, ilyenek pl amikor a gyermekek, szülök korán halnak meg. Ha egy kis gyermek újszülött korában, vagy csak pár évesen hal meg, annak mindig valami hátsó karmikus oka van.

Viszont az a lélek, Aki csak pár napot élt, az tanítás, vagy próba tétel is lehet a szülők felé. Amennyiben a gyermek lebetegszik, és orvosi műhiba történik, a lélek igyekszik újra minél előbb leszületni, vagy ugyan óda, vagy a családba.

 

Mikor és kivel lehet karmikus kapcsolatod:

  • ha valakihez fűződsz érzelmileg, és nem érted a vonzásnak az okát---amire nincs magyarázat
  • ha valakitől szeretnél már elszakadni, még sem tudod meg tenni ---se veled sem nélküled szindróma
  • nem boldogulsz a családban valakivel--a-felhős, viszályos  kapcsolatok
  • gyermekeddel való harcok okát nem érted mi az oka---előző életből tanítások
  • csecsemő, gyermek halálozás—előző életből hozott, vagy tanítás
  • szerelmi, párkapcsolati harcok

 

Hozz magaddal az illető személyről friss fotót ami szemből van. meg nézem , hogy van e karmikus kapcsolatod, vagy dolgod vele. Azt is megmondom, hogy mi a karma köztetek, és hogyan lehet fel oldani!

Fejtsük meg a Karmádat, és oldjuk fel a béklyót, hogy tud szabadon építeni és élni a jövődet!

 
 
 

childrenmedia_524_--__w_760_.jpg

 
 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Facebook

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 66343
Hónap: 1441
Nap: 42