Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolatod erejével mire vagy képes

Amikor az életben-valamiben megrekedünk, igyekszünk megoldást keresni. Igyekszünk fejlődni, és különböző könyveket olvasni. Ha az ezotéria, vagy a spirituális útra lépünk, hamar fogunk azzal a kifejezéssel találkozni, hogy a gondolatunknak teremtő ereje van. Ilyen könyv a TITOK is. Az 1-ső lépés az életünkben, amit tehetünk saját magunkért, hogy egy kicsit igyekszünk a földi világtól elrugaszkodni. Hisz nem csak a földi javak megszerzése, amiért e földön vagyunk. Azért vagyunk a földön, hogy Boldogok legyünk, segítsünk másoknak, és egységet, harmóniát tudjunk alkotni. Amikor valamelyik felborul, sajnos szomorúak leszünk, és van, amikor már annyira-mélyre jutunk, hogy nem látjuk a kiutat. De higgyétek el, hogy mindig van kiút! A megoldásokat már akkor meg kaptad, amikor leszülettél. Ott van benned minden megoldás a képességeidben. Mindent át tudsz hozni a tudatodba, az elmédbe. Ha belegondolsz,---- a gondolatod, az elme működése az, ami mozgatja körülötted a világot. Az eleme képes rombolni, de építeni is. Ezért nem mindegy, hogy mire gondolsz, mert az meghatározza életed.

cropped-cropped-1093780_474481862648171_1809004874_o3.jpg

A legtöbb ember csak éli az éltét, tudatosság nélkül. Gyakran nem is látja az összefüggéseket gondolatai, érzései és a külvilágtól jövő visszajelzések között. Ha odafigyelünk a külső és belső kommunikációnkra, megláthatjuk azt az összefüggést, hogy jelentős hatással vagyunk életünk eseményeire. Ennek az oka egyszerű. Minden a világon rezgésből, hullámból, és információból áll. Amikor gondolsz valamire, különösen, ha az erős érzelmi töltettel teszed vagy fizikailag kimondasz, egy szót teremtesz. Ugyan nem azonnal, de elvetsz egy magot, mely előbb-utóbb megvalósul, függetlenül, hogy az pozitív vagy negatív. A gondolat és az érzelem egy finom rezgés, míg az fizikai anyag ennek egyfajta sűrített, durva formája.

Vannak, Akik pozitívan befolyásolják a közérzeted: élvezed a társaságukat, inspirálnak a gondolataik, szinte feltöltődsz a velük töltött idő során. Az ilyen emberekkel együtt végzett munka is kreatív, termékeny és pozitív. Sajnos igaz, ennek ellenkezője is. Bizonyos emberekkel nem szívesen találkozol, mert úgy érzed, hogy leszívnak negatív megnyilvánulásaikkal. Ilyen emberek társaságában a munka nehézkes, kimerítő.

De azt is megtapasztalhatod, hogy bizonyos helyeknek is van különféle rezgése: míg valahol jó a közérzeted, addig máshol nem szívesen tartózkodsz, noha racionális magyarázat nem mindig van.

kis.jpg

Ezt csak egyféleképpen lehet megindokolni, ha elfogadod, hogy minden rezgésből, hullámból, és információból áll. Mi a különbség a rezgés, hullám, és információ között? Egyszerű. A rezgés Mátrix formában van jelen a testünkben. De nem csak bennünk, hanem körülöttünk is létezik. A rezgés az építő talaj is egyúttal. A rezgés magában azért nem létezik, hiszen kellenek hullámok is, ami az agyhoz, vagyis a tudathoz kapcsolódik. Az Agyi hullámok, olyanok, mint a vízben a mozgás. Az információ, meg mindenben a lenyomatokat, különbségeket jelenti. Képzeld el, hogy gondolsz valami szépre, amit el szeretnél érni. Gondoltál? A tudat el indít egy programot. 1-sőnek meg alkot egy rezgés, hisz ez lesz a kiindulópont. De ahhoz, hogy a programot futattni tudja, kell hozzá egy löket is, ami nem más, mint a hullám. És mi lesz a töltelék? Nem más, mint az információ amit szeretnél teremteni! Ezért fontos a 3 egysége!

Ha meg tanulód tudatosabban építeni a világot saját magad körül, hamar meg is lesz az eredménye. Azt veszed észre, hogy minden gördülékenyebben megy. Az emberek, barátok is meg változnak körülötted .Mert lesz, Aki közelebb jön hozzád, és lesz Aki eltávolodik tőled.

Megváltozik a gondolkodásmódod,ezért olyan típusú embereket is vonzol be magad köré. Ennek az eredménye az, hogy Megváltozik a Mátrix benned és körülötted.

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Facebook

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 66342
Hónap: 1440
Nap: 42